EU šanse za mlade: Karijerni razvoj i zapošljivost u Obrenovcu

Edukativni centar Kruševac (ECK) u četvrtak, 20. septembra  u 11 časova u Klubu za decu i mlade u Obrenovcu organizuje konsultativni sastanak sa relevantnim lokalnim akterima o temi  “Karijerni razvoj i zapošljivost mladih”.

„Cilj sastanka je celovitije sagledavanje položaja mladih u ovoj opštini, detaljnije upoznavanje sa sprovođenjem aktivnih mera za unapređenje njihove zapošljivosti, kao i razmena iskustava“, navode iz Edukativnog centra Kruševac.

U nastavku, u 13 časova, organizuje se EU INFO DAN, otvoren za javnost, u okviru koga će biti predstavljene mogućnosti i prilike za sticanje novih znanja i veština, koje pružaju evropski programi za mlade, a prisutni će biti informisani i o načinu prijavljivanja.

Osim Obranovca, Edukativni centar Kruševac aktivnosti na temu karijernog razvoja i zapošljivosti mladih organizuje na teritorijama još četiri lokalne zajednice u centralnoj Srbiji – u Kruševcu, Vrnjačkoj Banji, Kragujevcu i Paraćinu.


Aktivnosti o temi “Karijerni razvoj i zapošljivost mladih” OCD Edukativni centar Kruševac realizuje u okviru projekta “Glas zajednica o EU integracijama: Podsticaj dijalogu OCD i lokalnih vlasti oko javnih politika“, na teritoriji 5 lokalnih zajednica u centralnoj Srbiji. Osim Kruševca, niz aktivnosti sprovodi se i Vrnjačkoj Banji, Kragujevcu, Obrenovcu i Paraćinu.