Otkazan program treće večeri Nišvila

Ivan Blagojević Photo: M.S

Zbog loših vremenskih uslova otkazan je celokupan program treće večeri Nišville džez festivala. 

„Ne smemo da rizikujemo živote muzičara i publike jer nijedna bina nije bezbedna. Oštećeni su stubovi i može da se desi da bina padne. Ujutru će biti otklonjeni svi kvarovi, a za sada znamo da će Tom Harrel Trip sigurno sutra nastupiti. Darko Rundek će održati posebni, celovečernji koncert 18. avgusta, na platou u Tvrđavi“, izjavio je direktor Nišvil džez festivala Ivan Blagojević.

Program Nišvila se, prema rečima Blagojevića, nastavlja večeras od 19 časova. Novac od kupljenih dnevnih karata za treće festivalsko veče biće refundiran danas od 13 sati u Jazz muzeju (Hamam).

Dnevne karte koje su važile za jučerašnje koncerte važiće i za koncert Darka Rundeka. „U slučaju da vam narukvice smetaju možete ih skinuti i sačuvati nakon večerašnjih koncerta, a važiće i za koncert Darka Rundeka“, kaže Blagojević.  Karte za taj koncert biće u prodaji na ulazu 18. avgusta i koštaće 1.500 dinara.

Kvarovi na binama su sanirani, a večeras nastupaju Tbilisi Big Band, Silent Blast, Big Band Gverillaz, Visions of a nomad, Tom Harrell Trip, Candy Dulfer, Rambo Amadeus i E-play.

Blagojević dodaje da su za večeras obezbeđene i kabanice za publiku.