Otvaranje prvog co-learning prostora na Balkanu

Aleksandar Gligorijević, programski direktor, Vanja Joksimović, PR, Milan Petrović, predsednik organizacije Nauči me i Jovana Jović, PR; Foto: MRCN/B.R

Roboti, 3D štampači, touch-table naći će se u prvom co-learning prostoru u ovim krajevima, Unbox Hab-u. Sveačano otvaranje otvaranje zakazano je za 8. decembar u 12 sati, u Takovskoj 8, a iz organizacije “Nauči me”, već početkom naredne godine, najavljuju prve radionice programiranja, foto i video produkcije i modernog učenja.

 “U UNBOX habu nema učitelja ni profesora. Tu su mentori koji mogu pomoći mladima pri učenju. Fokusirani smo na taj ‘jedan na jedan’ pristup. U planu nam je otvaranje i kluba programera, kao i klubova za fotografiju i video. Poseban akcenat je na omladinskom preduzetništvu i međusobnom povezivanju onih koji će učiti kod nas”, rekao je programski direktor Aleksandar Gligorijević.

Okupljeni oko ideje da mladima ponude priliku da uče drugačije, tim organizacije Nauči me naglašava da je Unbox Hab otvoren za svakoga, te da već očekuju prve članove.