Paraćin: Glasno i jasno za karijerni razvoj i zapošljivost mladih

Edukativni centar Kruševac, u okviru projekta “Glas zajednica o EU integracijama – Podsticaj dijalogu OCD i lokalnih vlasti oko javnih politika”, organizuje u ponedeljak 24. decembra od 11 časova, u Paraćinu, konsultativni sastanak sa predstavnicima lokalne samouprave, srednjih škola, učeničkih parlamenata i organizacija civilnog društva o temi “Karijerni razvoj i zapošljivost mladih”.

„Cilj sastanka je sagledavanje položaja mladih u Paraćinu, razmena iskustava i predstavljanje primera dobre prakse u oblasti njihovog karijernog razvoja i zapošljivosti“, saopštili su iz Edukativnog centra Kruševac.

U nastavku, od 13 časova, u Ekonomsko – trgovinskoj školi organizuje se EU Info dan, u okviru koga će, mladim Paraćincima, biti predstavljeni evropski programi edukativne mobilnosti.


Aktivnosti o temi “Karijerni razvoj i zapošljivost mladih” OCD Edukativni centar Kruševac realizuje u okviru projekta “Glas zajednica o EU integracijama: Podsticaj dijalogu OCD i lokalnih vlasti oko javnih politika“, na teritoriji 5 lokalnih zajednica u centralnoj Srbiji. Osim Kruševca, niz aktivnosti sprovodi se i Vrnjačkoj Banji, Kragujevcu, Obrenovcu i Paraćinu.