Međunarodni Prolećni BEST kursevi

Foto: BEST

Studentska organizacija BEST Niš organizuje 18 akademskih kurseva tokom kojih zainteresovani studenti imaju priliku da provedu desetak dana sa kolegama iz cele Evrope. Jedini trošak koji studenti imaju je put do grada u kome se organizuje kurs i fee za učešće do 11 evra. Za kurseve se mogu prijaviti samo studenti Univerziteta u Nišu. Prijavljivanje je počelo i traje do 26. novembra 2017. godine.

“Kursevi su idealna prilika za studente da nauče nešto novo iz oblasti koja ih zanima. Predavači su stručna lica, koji će se potruditi da  vam na što bolji način prenesu svoja znanja. Fakulteti često priznaju te sertifikate, tako da možete dobiti od 0.5 do 2 ESPB boda. Osim akademskog dela kursa, imaćete priliku da se družite sa studentima iz drugih evropskih zemalja, obiđete grad u kome se održava kurs, da upoznate njihovu kulturu, kao i da na najbolji način predstavite svoju”, poručuju organizatori.

Sva predavanja su na engleskom jeziku. Po završetku kursa, svi polaznici dobijaju sertifikat za odslušani kurs. Učesnicima je obezbeđen smeštaj, hrana, kao i sav materijal potreban za održavanje samog kursa.

Za prijavu je potrebno poslati motivaciono pismo na engleskom jeziku. 

Za sve dodatne informacije i pitanja o prolećnoj sezoni kurseva, možete kontaktirati organizatore mejlom na nis@best.eu.org.

BEST (Board of European Studnets of Technology) je studentska organizacija koja deluje kao most između Univerziteta, studenata i kompanija. Ovaj vid razmene studenata i sticanja novih iskustava je u tradiciji BEST-a već dugi niz godina, a studenti širom Evrope imaju priliku da prošire znanja iz mnogih oblasti i obiđu zemlje poput Francuske, Nemačke, Rusije, Španije, Grčke, Italije, Slovačke i mnogih drugih.