Dani otvorenih vrata Filozofskog fakulteta u Nišu ove godine u onlajn formatu

Filozofski fakultet Univerziteta u Nišu

Zbog trenutne epidemiološke situacije, Filozofski fakultet u Nišu Dane otvorenih vrata održaće onlajn od 23. do 25. marta preko Google Meet platforme. Svi koji žele da da se na ovaj način informišu o studijama mogu da se prijave su otvorene do 22. marta.

Dani otvorenih vrata su idealna prilika da maturanti  saznaju sve o studijskim programima koji ih interesuju, ali i o pripremnoj nastavi, prijemnom ispitu i upisu na Filozofski fakultet. Kako navode sa fakulteta, tu su da odgovore na sva pitanja i reše eventualne nedoumice kako bi srednjoškolcima olakšali kako da obaberu pravi program i uđu u akademski svet.

“Upamtite – ne postoje suvišna pitanja! Ovo je idealna prilika da se u neformalnoj atmosferi, bez treme i straha, informišite o prijemnim ispitima, predmetima, uslovim studiranja, nastavnicima i saradnicima, (teškim) ispitima, vannastavnim aktivnostima, o tome kakav je Niš za život itd. Uverite se da fakultet nije bauk!”, navodi se na sajtu fakulteta.

Zbog tehničkih mogućnosti Google Meet platforme, kao i što bolju organizaciju događaja, potrebno je da se prijavite kako biste dobili pristupne podatke za predstavljanje željenog studijskog programa. 

Više informacija o samoj prijavi, ali i o posebnom predstavljaju svakog departmana možete pogledati na zvaničnom sajtu Filozofskog fakulteta.