Digital-born Media Carnival ovog jula u Kotoru

Digital Born Media Carneval ovog jula u Kotoru

Digital-born Media Carnival je četvorodnevni događaj koji će se održati u Kotoru od 14. do 18. jula 2017. godine, a okupiće više od 100 predstavnika onlajn medija, info-istraživača i entuzijasta za digitalna prava.

Cilj događaj je da obezbedi regionalnu platformu na kojoj će najnoviji trendovi u pogledu intersekcije tehnologije i društva biti predstavljeni i razmotreni. Kroz miks interaktivnih panela, razgovora, radionica i praktičnih treninga, vodeći stručnjaci će pružiti svoje viđenje o budućim izazovima po slobodu izražavanja i profesionalizam u onlajn medijima.

Glavne teme događaja su lažne vesti, etika, održivost, biznis modeli, kreativnost, inovativno izveštavanje, manipulacije, tržište onlajn medija, nadzor komunikacija, privatnost, post-istina.

SHARE Fondacija, Misija OEBS-a u Srbiji i Ministarstvo inostranih poslova Holandije pozivaju predstavnike medija, novinare, blogere, umetnike, zaštitnike ljudskih prava, aktiviste, medijske startape i druge entuzijaste da se prijave za učešće i stipendije.

Prijave su otvorene do 1. juna 2017, a više informacija je dostupno na www.shareconference.net/carnival.