OTVORENI POZIV – MEDIA DIGITIZER PROGRAM

Saradnja između medija može biti korisna i lokalnim i medijima sa nacionalnom frekvencijom

U okviru USAID projekta jačanje okruženja za održivost medija, otvoren je poziv za učešće u Media Digitizer programu, čiji je cilj da unapredi poslovanje medija i medijskih organizacija u digitalnoj sferi i pomogne razvoj održivih poslovnih modela.

Media i reform centar Niš organizovaće skype info sesiju u petak, 16. novembra od 11 časova, kako bi lokalni mediji mogli da se informišu o ovim mogućnostima, rokovima za apliciranje, ali i da govornicima postave pitanja iz Niša.

Program podrazumeva obezbeđenu intenzivnu tehničku i mentorsku podršku u trajanju od najviše tri meseca, i to na osnovu individualnog pristupa i plana kreiranog prema potrebama pojedinačnog medija/organizacije. Izabrani učesnici koji ispunjavaju kriterijume i postignu rezultate mogu dobiti priliku da apliciraju za finansijsku podršku nakon završetka programa, koja će im pomoći u daljem razvoju i održivosti poslovanja.

Bez obzira da li se radi o tradicionalnim medijima koji imaju digitalne kanale ili internet portalima, Media Digitizer je namenjen onim medijima koji žele da:osmisle novi biznis model poslovanja, razviju digitalnu platformu, unaprede sadržaj koji kreiraju za svoju publiku, obezbede obuke zaposlenima u oblasti digitalnog marketinga.

Napomena: molimo sve zainteresovane da svoje prisustvo potvrde slanjem mejla na adresu info@mirc.rs  najkasnije do 15. novembra 2018.