Slušajte novi PODCAST: Kako do prakse i internacionalne konferencije sa 20 godina?

Kako da usavršite svoje znanje van škola i fakulteta? Šta nude studentske razmene i na koji način možete biti njihov deo? Kako su mladi iz Niša uspeli da unaprede sebe i učine nešto za svoju zajednicu? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja daće vam podcast AUTODIDACT.

Od 9. septembra svakog drugog ponedeljka na naš sajt stižu nove priče iz Autodidact kluba, gde će autorke sa svojim sagovornicima razgovarati o zanimljivim temama, koje mladima mogu dati nove ideje, ali i savete na koji način mogu razvijati sebe u ličnom i profesionalnom smislu.

U prvoj epizodi poslušajte priču o Anđeli Todorović, studentkinji dva smera na Prirodno-matematičkom fakultetu u Nišu – matematike i informatike, koja se od srednje škole bavi omladinskim aktivizmom i vanškolskim aktivnostima vezanim za IT.

Kao medij koji je podrška mladim i perspektivnim ljudima, portal mediareform.rs daje srednjoškolcima i studentima medijski prostor i pomaže im da se njihove priče čuju što glasnije, a u isto vreme ih motiviše da nastave sa radom i usavršavanjem.