Posvećenost koja donosi promene

Ovo je priča o ljudima koji svakodnevno rade da Srbija bude bolje mesto za život. Oni nemaju bilo kakvu političku ili ekonomsku moć, imaju mnogo više od toga  ̶  ljubav za svoje sugrađane, za svoju zajednicu i sve što može da je učini uspešnom. Ovo je priča o posvećenosti koja rađa dela i tu počinje prava promena. 

Pogledajte seriju razgovora sa ljudima koji su pozitivan primer u svojoj zajednici. Predstavljamo vam svetionike humanosti, Srbiju van gradova, kulturu život i ljude. Predstavljamo vam dobre zajednice! Iako često nailaze na nerazumevanje okoline, oni su odlučili da ne posustanu i nastave da rade na promenama. Kroz nekoliko kratkih video-klipova prikazani su ljudi koji se lično zalažu i neprekidno rade na poboljšanju zajednice i na rešavanju važnih pitanja doprinoseći društvu kako u lokalnim sredinama, tako i na državnom nivou.

Izrada sadržaja na ovom kanalu, omogućena je uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaje spotova odgovorna je Nacionalna koalicija za decentralizaciju (NKD) i Media i reform centar Niš (MRCN) i on ne mora nužno odražavati stavove USAIDA-a i Vlade Sjedinjenih Američkih Država.