Besplatan kurs engleskog jezika namenjen zaposlenima u medijima iz Niša i regiona, kao i budućim novinarkama i novinarima

Prijavite se za besplatnu školu engleskog jezika i steknite sertifikat za Intermediate, odnosno Upper Intermediate nivo poznavanja engleskog. Foto: MRCN

Media i reform centar Niš i ove godine organizuje besplatan kurs engleskog jezika namenjen zaposlenima u medijima iz Niša i regiona, kao i budućim novinarkama i novinarima. Uz podršku Ambasade SAD u Srbiji i u saradnji sa Centrom za učenje stranih jezika Menssana, uskoro počinje novi ciklus časova engleskog.

Pozivamo zainteresovane koleginice i kolege da se prijave mejlom na info@mirc.rs. Prijavljivanje traje do petka, 18. maja, a testiranje prijavljenih kandidata održaće se u ponedeljak, 21. maja.

Škola engleskog jezika realizovaće se kroz dva semestra, uz letnju pauzu. Polaznici će nakon testiranja biti podeljeni u dve grupe – početnu i naprednu, te će nakon završene škole dobiti sertifikate za Intermediate, odnosno Upper Intermediate nivo poznavanja engleskog jezika.

Media i reform centar Niš kontinuirano nastoji da omogući sadašnjim i budućim koleginicama i kolegama da prošire i utvrde svoje znanje engleskog jezika, kako bi bili što konkurentniji u poslu kojim se bave.

Nadamo se da delite naše uverenje da su ovakve obuke korisne i za novinare i za medije u kojima rade, te vas molimo da o procesu prijavljivanja obavestite vaše saradnike i saradnice.

Za više informacija možete se obratiti timu Media i reform centra Niš telefonom na broj 018 526 972.