KONKURS ZA NOVU MULTIMEDIJALNU ŠKOLU NOVINARSTVA

Multimedijalna škola novinarstva / Foto: MRCN / M.B.

Novinari, blogeri, studenti i svi koji želite da se oprobate u kreiranju medijskih sadržaja ili usavršite svoja znanja i veštine – prijavite se za novi ciklus Multimedijalne škole novinarstva.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti slanjem kratke biografije mejlom na adresu info@mirc.rs

Zahvaljujući podršci Ambasade SAD, budući i sadašnji novinari imaće novu priliku da kroz praktične zadatke nauče na koje sve načine mogu primenjivati napredne tehnologije u svakodnevnom izveštavanju i redakcijskom radu.

Multimedijalna škola obuhvata sve one oblasti čije je poznavanje neophodno u modernom novinarstvu – fotografijumobilno novinarstvoonline novinarstvodruštvene mreže, kao i etiku, istraživačko novinarstvo i digitalni marketing. Stručni predavači vodiće odabrane polaznike kroz zanimljive zadatke, manje ili više uobičajene novinarske izazove i neizostavan rad na terenu.

Po završetku škole, polaznici će efikasnije moći da obavljaju sadašnji posao ili da razviju sopstveni projekat.

Media i reform centar Niš nastavlja da pruža mogućnost medijskim radnicima da se upoznaju sa najnovijim tehnologijama i tehnikama izveštavanja kako bi držali korak sa modernim novinarstvom ili doprineli razvoju medija u kom rade.

Kao i do sada, škola je besplatna za sve odabrane polaznikeRok za prijavljivanje ističe u sredu, 20. februara 2019, u 23:59.


Više informacija možete dobiti pozivom na broj 018/526-972.