Nova prilika da naučite engleski – besplatan kurs za (buduće) novinare

Polaznici i polaznice kursa engleskog jezika u 2018. godini

Media i reform centar Niš poziva vas da se prijavite za besplatan kurs engleskog jezika namenjen zaposlenima u medijima, kao i budućim novinarkama i novinarima iz Niša i regiona. Pred vama je novi ciklus časova, a novina je rad na stručnim tekstovima i obogaćivanje žurnalističke terminologije. 

Pozivamo zainteresovane koleginice i kolege da se prijave mejlom na info@mirc.rsPrijavljivanje traje do ponedeljka, 4. februara, a testiranje prijavljenih kandidata održaće se u ponedeljak i utorak, 4. i 5. februara.

Uz podršku Ambasade SAD u Srbiji i u saradnji sa Centrom za učenje stranih jezika Menssana, škola engleskog jezika realizovaće se u prolećnom semestru, od februara do kraja juna. Polaznici će nakon završene škole dobiti sertifikate za postignut nivo znanja engleskog jezika.

Media i reform centar Niš kontinuirano nastoji da omogući sadašnjim i budućim koleginicama i kolegama da prošire i utvrde svoje znanje engleskog jezika, kako bi bili što konkurentniji u poslu kojim se bave i spremni da odgovore na zahteve modernog novinarstva.

Za više informacija možete se obratiti timu Media i reform centra Niš telefonom na broj 018 526 972.

Pročitajte i…

Engleski kao „must have“ za profesionalni razvoj

Sa uspehom završen besplatan kurs engleskog za zaposlene u medijima