Stipendije za besplatno učenje stranih jezika u centru „Kapital IN“

Foto: Kapital magazin

Studentski web servis Kapital magazin i centar za učenje stranih jezika Kapital IN nagrađuju najbolje studente i učenike srednjih škola stipendijama za besplatno učenje stranih jezika. Konkurs je otvoren do 25. avgusta.

Mogu se prijaviti studenti državnih i privatnih fakulteta u Nišu koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili minimalnu prosečnu ocenu od 8,50. I učenici koji su u prethodnoj školskoj godini ostvarili odličan uspeh mogu da konkurišu za stipendiju. U obe kategorije, vannastavne aktivnosti i rezultati sa takmičenja biće prednost za kandidate prilikom rangiranja.

„U okviru našeg programa Education without borders organizujemo kurseve engleskog, nemačkog, španskog i norveškog jezika. Naša namera je da svim raspoloživim resursima pomognemo mladima da olakšaju sebi put do zaposlenja i što spremniji zakorače u svoje profesionalne karijere. Želimo da društvenoodgovornim projektima promovišemo pozitivne vrednosti i doprinesemo da rezultati mladih budu prepoznati i nagrađeni na odgovarajući način“, poručili su organizatori.

Najbolji kandidati biće nagrađeni punom stipendijom, koja podrazumeva besplatno učenje izabranog jezika od oktobra 2016. do januara 2017. godine. Svi kandidati koji nakon konkursa uđu u finalnu fazu selekcije dobiće popust od 30% do 50% u odnosu na redovnu cenu kursa. Takođe, svi prijavljeni kandidati koji ispunjavaju osnovne uslove konkursa dobiće popust od 15%.

Zainteresovani se mogu prijaviti na konkurs popunjavanjem prijavnog formulara.

Foto: Kapital Magazin