Humanitarni turnir u basketu u opštini Pantelej

Zoran Stevanić, zamenik predsednika RKSIS, Bratimir Vasiljević, predsednik GO Pantelej i Miljan Hadžović, član veća GO Pantelej za sport Foto: B.R

Humanitarni turnir u basketu pod nazivom „Let’s play 3×3 @Pantelej“ u okviru “3×3 Roda prvenstva Srbije”  biće održan 27. maja od 10 časova u gradskoj opštini Pantelej.

Kotizacija za muške seniorske ekipe od 3.000 dinara biće uplaćena udruženju „Čep za hendikep“, za izradu invalidskih kolica za pacijente Klinike za plućne i onkološke bolesti u Knez Selu.

„Nadamo se da će turnir postati tradicija, želimo da što više mladih uključimo u sportske aktivnosti, i verujem da idemo ka tome. Gde god su mladi tu je opština Pantelej“, poručio je predsednik GO Pantelej Bratimir Vasiljević.

Učešće je besplatno za juniorsku i žensku seniorsku kategoriju. Takmičari se mogu prijaviti mejlom na 3×3@pantelej.org.rs, a detaljnije informacije mogu se dobiti na sajtu GO Pantelej kao i pozivom na broj 060 42 222 77.

Turnir, već drugu godinu, organizuje opština Pantelej u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije, Regionalnim košarkaškim savezom istočne Srbije, Kancelarijom za mlade i Košarkaškim savezom Niša.