Šansa za posao i stručnu praksu na Job fair-u 2017.

Nikola Mitić, predsednik Lokalne BEST grupe Niš, Katarina Jović, odgovorna za odnose sa kompanijama, Aleksadra Stanojević, odgovorna za odnose sa medijima i Marko Cenić, glavni organizator sajma Foto: M.S

Na Sajmu poslova i stručnih praksi – Job fair 2017, 6. i 7. marta u holu Elektronskog fakulteta u Nišu, za zainteresovane posetioce, biće organizovani intervjui sa kompanijama – „Microsoft Development Center Serbia“, „LEONI“ i „Zuhlke“, dok će ,,INGsoftware“ održati dvočasovno testiranje. Kandidatima koji budu imali najbolje rezultate biće omogućena stručna praksa u nekoj od tih kompanija. Pokrovitelj sajma ,,ApexSQL“ odabraće kandidate koje će nakon završetka sajma pozvati na razgovor za posao.

Tokom  sajama  biće održane i kratke prezentacije o kompanijama sa osnovnim informacijama o oblasti i načinu njihovog poslovanja. Predstavnici portala poslovi.rs održaće radionicu o samounapređenju i sticanju radnog iskustva pre kraja studija, pod nazivom „Unapredi sebe! Počni odmah!“.

Broj mesta za sve aktivnosti je ograničen, pa je potrebno da se svi zainteresovani prijave posredstvom sajta www.jobfairnis.rs.

Na istom sajtu studenti mogu ostaviti biografiju u elektronskoj CV bazi. Ona će biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

Deveti Job fair organizuje Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Niš. Studentima, diplomcima i postdiplomcima svih fakulteta Univerziteta u Nišu, a i šire, pruža se jedinstvena prilika da ostvare kontakt sa predstavnicima domaćih i stranih kompanija.